Vakna av lite hederlig stress! Bästa sättet.

torsdag, 20 november 2008 13:44 by Emanuel

Jag måste berätta en ganska så roande sak som hände mig i morse. Ni vet ju inte sådär jättemycket om mig personligen kanske, det jag kan säga är att jag i dagsläget bor tillsammans med min tre år äldre syster. Av praktiskt skäl.

Av någon anledning så har hon alltid haft svårt att ta sig upp på mornarna, hon ligger mer än gärna och snoozar i trekvart innan hon ens öppnar ögonen. Sedan så stressar hon istället som en tok för att hinna med allt.

Just i morse var jag mer än väl medveten om hennes möte hon skulle ha vid åtta-tiden, hon var alltså så illa tvungen att gå upp i tid. Man kan väl förklara det som att jag tog tillfället i akt.

Klockan sju steg jag upp, drack kaffe för att förhindra att jag skulle lida utav mitt practical joke. Drog fram stereon en aning och satte på den mest stressande musiken som någonsin nått mina öron.

Nasum. Högsta volym.

På med jackan, bilnycklarna och ut genom dörren.

Jag fnissade som en skolflicka där i hissen till Nasums vrål i låten "I hate people".

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   stress, stereon, stressande musik, nasum, volym
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 23. 2018 20:59