Lisa Miskovsky - Still Alive

torsdag, 13 november 2008 13:20 by Peter

Har ett bra tag gått och väntat på spelet Mirror's Edge. Nu har jag precis köpt det till xboxen och i samma veva fick jag veta att det är Lisa Miskovsky som gör ledmotivet i spelet med sin låt Still Alive. Skön låt till ett vad som verkar vara riktigt coolt spel som är baserat på principerna i Parkour / Freerunning.

Utöver denna versionen finns det även en bunt remixar som släpps under namnet Still Alive - the Remixes. Bland de som gjort en remix hittar vi kända namn som Paul van Dyk, Benny Benassi och Teddybears (tidigare kända som Teddybears STHLM). Även om remixarna på Still Alive är riktigt sköna är originalversionen, som är den som finns i spelet, utan tvekan min personliga favorit.

Andra bloggar om: , , ,

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

december 25. 2008 23:30

Jag har det här spelet!

Wille

december 30. 2008 15:53

Jag håller med, och jag ser fram emot de två planerade uppföljarna!

Peter

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 21. 2018 19:04