Faber Drive - Second Chance

onsdag, 7 maj 2008 10:26 by Peter

För ett tag sedan gick mina sköna hörlurar sönder och jag har sedan dess dragits med diverse billiga lösningar av både lurar och öronsnäckor. Igår blev jag till slut less nog att gå och leta efter något bättre, kosta vad det kosta ville. Yaaaaay. Not.

Missförstå mig rätt, jag gillar att handla hemelektronik och prylar och allmänna "leksaker", men när det gäller lurar är jag inte överdrivet entusiastisk. Helst skulle jag vilja ha några bra snäckor eller liknande, men mina öron är inte särskilt glada i dem och de sitter dåligt och vill bara ramla ut och jag börjar bli less på att köpa många olika varianter för att testa dem, så klart att jag håller mig till billiga alternativ. Vill ju inte direkt slänga ut mycket pengar på något som potentiellt kan vara skit. Igår i alla fall så gick det faktiskt relativt smärtfritt, och jag gick ifrån butiken med en AKG K412P. Hittills är jag nöjd, den sitter bra och ljudet är riktigt fint. Vilket för mig tillbaka till inläggstiteln.

Faber Drive är ett band jag fått upp ögonen för de senaste veckorna, ett band alternativrockband från Kanada, och jag kan rekommendera hela skivan Seven Second Surgery. Av låtarna är dock Second Chance en klar favorit. Låten handlar om en kille som vill få en andra chans hos en tjej, och återupplever samma dag tills han gör det rätt. Typ lite Groundhog Day. Fram tills idag hade jag inte sett musikvideon, och jag har faktiskt fortfarande inte sett mer än ca 15 sekunder av den. Har bara letat rätt på den och sett till att den är i hyfsad kvalitet. Nu ska jag ta mig ett span på den och jag tycker att du också kan ta och göra det.

Andra bloggar om: , , ,

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 23. 2018 21:00