Das boot, uppföljning

måndag, 8 december 2008 08:57 by Emanuel

Då var det måndag igen och helgen har fört med sig mycket musik för min del. Jag var ju som sagt på festival kryssning, eller vad man nu ska förklara det som. Synth, techno och annan elektronisk musik var det man fick erfara från dessa 23 timmar.

Höga förväntningar hade man ju såklart, speciellt på banden Infected Mushrooms och VNV Nation. Infected Mushrooms var inget jag hade sett tidigare, det var en rolig erfarenhet att ha med sig i bagaget, trots att det inte är ett band som jag fattat stort tycke för. Definitivt ett liveband däremot.

VNV Nation ligger mig varmt om hjärtat sedan tidigare, det blev en blandad konsert för deras del. Musikaliskt sätt var det bra, precis som tidigare konserter. Vad sångaren gjorde vet jag inte riktigt, eller i vilket tillstånd han befann sig i när han intog scenen. Ett flertal gånger misslyckades han att hänga med i låtarna och verkade sjunga i otakt med musiken. I bland sjöng han inte alls och någon gång kom han av sig i låten, visst har det hänt tidigare då han verkar vara en artist som har mycket att säga till publiken och fullkomligt älskar när publiken får sjunga med i hans låtar. Jag vet inte om det bara var jag som upplevde det på det här viset, eller om det faktiskt var så. Lite besviken blev man allt, speciellt då det var nästintill omöjligt att sjunga med i den underbara låten "Beloved".

Jag kommer nog åka dit nästa år med tror jag allt. Då hoppas jag att bandutbudet ligger bättre till än detta året, då det mesta verkade bestå utav DJ:s och mindre livemusik än vad som förväntades.

 

Just nu värderat 4.5 av 2 människor

  • Currently 4,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

december 14. 2008 18:24

jo, das boot var bra.. men Infected var långt ifrån lika bra på båten som de var på Arvika 2007. Däremot missade jag VNV det året på arvika, så har inte mycket att lägga till om dem. dock var det klart den bästa spelningen på båten!

Irothz

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 21. 2018 19:09