Blue October - Hate Me

måndag, 1 september 2008 09:57 by Peter

När jag skulle lägga mig för ett par kvällar sedan satte jag igång en slumpvis utvald webbradiostation på Shoutcast och det första jag hörde var Blue Octobers låt Hate Me. Orkade inte gå upp till datorn och skriva ner texten så jag greppade tag i mobilen och skrev ett utkast till ett SMS som jag sparade. Snabbt och enkelt. Ett par dagar senare hittade jag utkastet och letade rätt på låten.

Vilka är då Blue October? Wikipedia listar dem som ett alternative/post-grunge/indie rockband från Texas som hållit på sedan 1995. Hate Me är i sin tur från albumet Foiled som bandet släppte under 2006.

Andra bloggar om: , ,

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 23. 2018 20:40