AL-X från Malmö

fredag, 25 juli 2008 13:53 by Peter

Det har varit lite slött på bloggfronten på sistone, jag kände helt enkelt för att vara ledig ett tag. Nu är jag dock tillbaka en stund innan jag ska vara ledig igen.

Fick idag tipset att spana in artisten och låtskrivaren AL-X, så jag klickade mig in på hans sida på MySpace och möts direkt av sköna reggaebeats. För att vara född och uppvuxen i Malmö, och med rötter i Balkan, så tycker jag att han gör riktigt skön reggaemusik. Fick mig dock en liten överraskning i låten Blood Money där man mitt i låten kan höra "förlåt oss gud för våra synder" på vad som låter som kroatiska. Det lät inte fel, det var bara oväntat.

Min åsikt är att han gör helt okej musik, och ska man bara chilla lite så funkar han säkert lika bra som Bob Marley. Lyssna själv. :)

Just nu värderat 3.0 av 1 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   al-x, reggae
Categories:   Artist
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Relaterade poster

Lägg till kommentar


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 21. 2018 18:46